Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Születésnapi nyereményjáték

A dunahemp.hu webáruház indulásának első évfordulója alkalmából meghirdetett nyereményjáték hivatalos szabályzata.

Leírás:
A nyereményjátékban résztvevők között öt személyt sorsolunk ki, akik a hozzászólásban kiválasztott terméket ingyenes házhozszállítással megkapják.
Valamint, ha az adott hozzászólásban megjelölték egy ismerősüket, számukra jár egy ajándék a nyertes által kiválasztott termékből.

Részvétel feltételei:
A nyereményjátékon bárki részt vehet. A sorsoláson való részvételhez kedvelni kell a nyereményjáték bejegyzését és a bejegyzés alatt, hozzászólásban a megnyerni kívánt termék nevét vagy a bejegyzéshez tartozó képen feltüntetett sorszámot szükséges megírni.

Kizáró körülmények:
A Dunahemp munkatársai és azok családtagjai nem vehetnek részt a sorsoláson.

A játék időtartama:
A nyereményjáték 2021.05.28-tól 2021.06.11-ig lehet részt venni.

Sorsolás:
A sorsolás 2021.06.12-én esedékes. A nyerteseket a https://socialwinner.besocial.hu/ webes felület segítségével sorsoljuk és a https://www.facebook.com/dunahemp.hu/ oldalon bejegyzésben megjelölve lesznek tájékoztatva a sorsolást követően.

Adatvédelem:
A játékosok a részvétellel elfogadják, hogy Facebook profil nevüket átadjuk a https://socialwinner.besocial.hu/ oldalnak.
https://www.dunahemp.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

A nyereményjátékot a Facebook nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

Dunahemp.hu főoldalra